kanapki
-
Puchate kajzerki z serka wiejskiego. Dużo lepsze niż drożdżowe
Jeśli szukasz pomysłu na pyszne i zdrowe śniadanie to postaw na domowe kajzerki. Przepis jest banalnie prosty i szybki. Przygotowanie ciasta zajmuje zaledwie...
-
Nie z ryby i nie z jajka. Pastę do chleba robię z fioletowego składnika. Ma nieziemski smak
Pasta z tego składnika to przysmak, który naprawdę warto wypróbować. Doskonale nadaje się do posmarowania na świeżym pieczywie, ale nie tylko. Pasuje do ryżu...
-
Zamiast kupować w sklepie, serek topiony robię sama. Smakuje jak najlepszy holenderski produkt
Domowy serek topiony to świetna alternatywa dla produktu, który znamy z półek sklepowych. Choć mogłoby się wydawać, że jest to nowy przepis, to tak naprawdę...
-
Doprawiony z finezją boczek w aromatycznej otoczce. Idealny obiad dla bliskich. Robi się sam
Boczek pieczony to przysmak, który można spożywać zarówno na ciepło, jak i na zimno. Świetnie smakuje z purée ziemniaczanym i surówką, ale pokrojony w cienki...
-
"Kuchenne Rewolucje" zdemaskowane. Ustawki ujrzały światło dzienne. A wszystko przez za słone kanapki
"Kuchenne Rewolucje" od dawna wzbudzają w telewidzach podejrzenia, czy aby na pewno wszystko, co widzimy na ekranie, jest zgodne z prawdą. Pewien polski...
-
Kupiła kanapkę z "niespodzianką". W środku leżał karaluch. Reakcja pracowników sklepu zaskakuje
Kupując gotowe dania mamy nadzieję, że będą tak samo smaczne jak te, przygotowywane w domu. Niestety w trakcie produkcji do środka mogą dostać się elementy,...